VEGA 365

En af Danmarks billigste nye campingvogn VEGA 365

Den nye VEGA 365 er, med en egenvægt på bare 650 kg og en total vægt på kun 850 kg, en særdeles oplagt mulighed for ejere af små og mindre biler til at få sig en velkørende camping- og fritidsvogn. Det samme gælder som et alternativ til en teltvogn, eller hvis du som jæger, lystfisker, eller naturmenneske, drømmer om at kunne spænde en rullende bolig efter din bil, og på den måde kunne bevæge dig frit omkring. Måske har du i forvejen en stor stationær campingvogn og kunne så vælge VEGA 365 til de kortere oplevelsesture. Eller måske kunne de voksne børn komme med på campingferie og bo for sig selv. Det kunne også være, at i ind imellem brug for et ekstra gæsteværelse derhjemme til overnattene gæster eller børnebørnene.

Hvad får du så for pengene spørger du sikkert?
Det korte svar er, at VEGA 365 er en solid, kompakt og velkørende campingvogn.


Det lidt længere svar er, at du får en vogn med et karrosseri udført i vedligeholdesfrit glasfiber/plast og med dobbeltvinduer. Vognen har et helgalvaniseret chassis med Knott Torsionsfjederaksel, påløbsbremser med bak-automatik, solide støtteben, en kæmpe gaskasse med plads til to gasflasker eller bagage, trækstangsafdækning og en sofistikeret bagende med moderne lygter og 3. bremselys. Fortelt-lampe ved indgangsdør. 

Indvendigt er vognen indrettet med en siddegruppe, som hurtigt kan omdannes til en dobbeltseng. Der er tre store læsespots ved siddegruppen, et stort klædeskab og hjørne-toiletrum med vindue, TV-kommode, endekøkken med masser af plads og et 2 blus kogeapparat med glasoverdækning samt en rustfri køkkenvask, ligeledes med glasafdækning, og et 60 liters Dometic køleskab med frys. Via omformer er der 12 v lys over køkkenet og i toiletrummet. Desuden er der både 220V indtag og stik i vognen. Hvad kan man forlange mere?

 

 

360° VEGA 365


3D - VEGA 365 NT

Eksteriør og interiør kan afvige fra de danske konfigurationer

 

3D - VEGA 365 NTL

Eksteriør og interiør kan afvige fra de danske konfigurationer